Próbáld ki mielőtt megvásárolod!

Bérelj elektromos rollert!

Béreld ki, mielőtt megvásárolod!

Bérelj elektromos rollert és élvezd a mobilitást, ahogy még sosem! A bérelt rollerrel bárhol gyorsan és kényelmesen eljuthatsz a városban, a parkokban és még a kerékpárutakon is. Az elektromos roller használata rendkívül egyszerű, csak fel kell állni és elindulni, míg az elektromos motor hajtja a rollert. Ezzel időt és energiát takarítasz meg, és élvezheted az utazás élményét.

Árlista

E-roller bérleti díjak
24 óra8.000 Ft
9:00 – 17:30-ig6.000 Ft
1 óra1.500 Ft
  
Bukósisak1.000 Ft / alkalom
Táska500 Ft / alkalom
Lakat500 Ft / alkalom
  
Kaució20.000 Ft / roller

Béreld ki most!

Az elektromos roller bérlése lehetővé teszi számodra, hogy kipróbáld ezt az innovatív eszközt anélkül, hogy elsőre egy nagyobb anyagi befektetést tennél. 

Az elektromos roller bérlése gazdaságos, mivel csak akkor kell fizetni érte, amikor használod. Nem kell aggódnod a karbantartási és javítási költségek miatt, hiszen azokat a mi vállaljuk.

Töltsd ki az űrlapot, válaszd ki melyik napra vagy napokra szeretnéd kibérelni és mi máris előkészítjük neked a rollert.

Loading...
Elektromos roller és kiegészítők webshop | Peareroller.hu

Nézz körül nálunk

Tedd próbára az elektromos rollert, bérelj egyet ma! Fedezd fel a városi tájat új szemszögből, és érezd, hogy mennyivel egyszerűbb és élvezetesebb lehet az utazás egy ilyen modern közlekedési eszközzel. Ne hagyd ki ezt az izgalmas lehetőséget, bérelj  még ma!